Çankaya Tadilat Dekorasyon - Çankaya Boya Badana

Evinizin tamamın da veya belli bir kısmında zeminlerde bir döşeme yaptırmayı planlıyorsanız zemin döşemelerinin birçok çeşitti vardır. Seramik, fayans, laminat parke, mermer, granit veya ahşap tercihleriniz doğrultusunda evinizin tabanını Çankaya tadilat olarak uygun fiyatlara yapmaktayız. Tercih yaparken önceliğiniz zevkleriniz ve tabını yaptırmak için ayırdığınız bütçe olmalıdır. İşi yaptırmaya başlamadan önce malzeme kalitesi ve fiyat araştırması yapılarak tecrübeli bir usta bulmak önemlidir.

Çankaya tadilat dekorasyon olarak bu konuda deneyimli ustalarımız ile her türlü zemin döşemelerin de Çankaya genelinde hizmet vermekteyiz. Tabanda kullanılan döşemeler ile süpürgeliklerin renk uyumuna dikkat etmelisiniz.

Eğer ki seramik, fayans, mermer veya granit yönünde bir tercihiniz olacaksa size önerimiz aralarda kullanılan derzin rengine dikkat edin ve derzin aralara yedirilerek iyi çekilip çekilmediğini kontrol edin. Eski bir evde yaşıyor ve evinize komple veya bazı odaları boya veya kartonpiyer yaptırmayı düşünüyorsanız Çankaya boya badana ile irtibata geçerek tecrübeli ustaları ve uygun fiyatlarından yararlanmanızı öneririz. Evinizde boya yaptırmayı düşünüyorsanız öncelikle odada bulunan eşyaların üzerini boyadan koruyacak bir şilte örttürünüz. Ev boş olsa bile döşemelerin boyası zor temizlendiğinden taban döşemelerinizin üzerine yine şilte örtü örtülmesini isteyiniz.


Çankaya dekorasyon her asma tavan, stropiyer tavan, asma tavan kenarına veya kartonpiyer kenarına renkli led ışıklandırma ve gömme led spot aydınlatma işlerinde tecrübeli ustaları ile Çankaya genelinde hizmet vermektedir.  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Çankaya Tadilat Dekorasyon - Eryaman Tadilat Dekorasyon